ترفند تشخیص گردو خوب از بد

به گزارش لحظه عکاسی، برای اینکه متوجه شوید گردویی خوب و با کیفیت است یا خیر، فاکتور هایی که در این گزارش آمده است را باید امتحان کنید.

ترفند تشخیص گردو خوب از بد

1- توجه به عطر گردو: در هنگام خرید مغز گردو، تعدادی از گردو ها را بو کنید؛ اگر گردو عطر ماندگی یا غیر طبیعی می داد، این نشان از کهنگی یا کیفیت پایین آن گردو دارد.

2- توجه به طعم گردو: برای این کار طعم تعدادی از گردو ها را امتحان کنید. گردوی تازه و مرغوب طعمی لذیذ و گس دارد؛ چنین گردویی نباید طعم ماندگی یا کپک بدهد و هم چنین زمانی که آن را می جوید، نباید در انتهای گلوی خود احساس تلخی زیاد یا سوزش کنید.

این نکته را در نظر بگیرید که معمولا عطر و طعم گردوی ایرانی از گردوی خارجی بیشتر و بهتر است.

3- توجه به اندازه چربی گردو: هر چه گردویی چرب تر باشد، این به معنای بهتر و مرغوب تر بودن آن است. برای تست اندازه چربی گردو، آن را بین دو انگشت خود له کنید؛ با این کار با توجه به اندازه روغنی که گردو پس می دهد، می توان اندازه چرب بودن آن را متوجه شد.

4- توجه به ظاهر گردو: در حالت کلی اگر گردویی خیلی تیره یا چروکیده باشد، این می تواند نشان دهنده پایین بودن کیفیت آن باشد، ولی نمی توان گفت هر گردوی تیره ای، کهنه و بی کیفیت است.

احتمالا با گردوی خورشتی آشنایی دارید؛ این گردو با وجود رنگ تیره ای که دارد، بعضا دارای طعم بهتر و چربی بالاتری نسبت به گردو های روشن تر و سفید است. علاوه بر این بیشتر گردو های تویسرکان که مرغوب ترین و برترین گردوی ایران محسوب می شوند، رنگ متمایل به زرد دارند.

نکته: از خرید گردویی که روی آن لکه زرد وجود دارد، خودداری کنید.

در مجموع سه فاکتور عطر، طعم و چربی گردو نسبت به ظاهر آن، بیشتر می توانند شما را در تشخیص گردوی مرغوب کمک دهند.

در بازار مواد غذایی قیمت یک کیلوگرم مغز گردو تویسرکان مبلغ379،000 تومان است این در حالیست که قیمت گردو درجه یک مخصوص فسنجان مبلغ 612،500 تومان اعلام شده است.

منبع: اقتصادآنلاین

منبع: فرارو

به "ترفند تشخیص گردو خوب از بد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفند تشخیص گردو خوب از بد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید