طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

به گزارش لحظه عکاسی، سالاد زیباترین و رنگی ترین بخش میز غذا است که علاوه بر جلوه ای که دارد و سفره را تکمیل می نماید، اندازه زیادی سبزیجات مورد نیازی که در هر وعده باید مصرف کنیم را تامین می نماید. در تمام جهان بی نهایت سالاد مختلف وجود دارد و برای نمونه، قبلا رازهای سالاد ماکارونی خوشمزه را آنالیز نموده ایم. اما سالاد سزار یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین سالادهای جهان است که به عنوان وعده غذایی اصلی نیز می تواند سرو گردد. این سالاد خوشمزه ایتالیایی، معمولا با فیله مرغ سرو می گردد. در واقع آنچه که این سالاد را متفاوت می نماید، نوع طبخ مرغ یا پروتئین آن و سس مخصوص سزار است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد سزار خانگی را به دو روش مختلف و سس های متنوع بخوانید.

طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به سبک رستورانی

سالاد سزار خانگی با فیله سوخاری

برای دستور اول می خواهیم طرز تهیه سالاد سزار خانگی با فیله سوخاری به همراه سس سزار اصل را با هم بخوانیم. در منو رستوران های مختلف این غذا وجود دارد اما درست کردن آن در منزل به روش رستورانی بسیار سالم تر و خوشمزه تر است. شما می توانید از این دستور برای مهمانی ها و دورهمی های خود بهره ببرید. در مطالب قبلی کتاب کاله طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری را برایتان نوشته ایم اما در این دستور، سالاد با سس مخصوص ایتالیایی آن سرو می گردد.

مواد لازم برای سالاد سزار خانگی با فیله سوخاری

  • سس مایونز 1 پیمانه
  • پنیر پارمزان تازه رنده شده (برای سس) 1/3 پیمانه
  • فیله ماهی آنچوی 2 عدد
  • شیر 2 قاشق غذاخوری
  • لیمو ترش 1 عدد
  • سس خردل 1 قاشق چایخوری
  • سس ورچستر 1 قاشق چایخوری
  • سیر 1 حبه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • فیله مرغ 250 گرم
  • پودر سوخاری 1 پیمانه
  • آرد 1/4 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • پودر سیر به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی 1 پیمانه
  • کاهو به میزان لازم
  • بیکن 6 تکه
  • نان چاباتا 120 گرم
  • پنیر پارمزان تازه رنده شده (برای سالاد) 1/2 پیمانه
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سالاد سزار خانگی با فیله سوخاری

1. درست کردن سس مخصوص

مرحله اول طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه، درست کردن سس مخصوص آن است. در بسیاری از رستوران ها، سس سزار را با مخلوط کردن مواد ساده تری مثل سس مایونز و خردل و… تهیه می نمایند اما در واقع سس سزار اصلی شامل ماهی آنچوی و سس ورچستر است. ماهی آنچوی یک نوع ماهی کوچک است که عطر و طعم قوی دارد و به صورت کنسرو شده و کامل، در فروشگاه های مختلف قابل تهیه است. سس ورچستر نوعی سس انگلیسی است که ماهی آنچوی از مواد اولیه آن نیز هست. سس ورچستر را می توانید به صورت آماده بخرید اما طرز تهیه سس ورچستر خانگی را می توانید در کتاب کاله بخوانید.

برای درست کردن سس مخصوص سزار، سس مایونز، 30 گرم یا 1/3 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده، ماهی آنچوی، شیر، آب لیمو ترش تازه، سس خردل، سس ورچستر، یک حبه سیر و میزانی نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید. اجازه دهید تمام مواد خوب با هم مخلوط شوند. سپس آن را در یک کاسه بریزید و در یخچال قرار دهید تا سس خنک گردد و جا بیفتد. اگر سس تا زمان سرو استراحت کند، طعم بهتری خواهد داشت.

2. آماده کردن تکه های نان

در سالاد سزار علاوه بر پوتئین، کربوهیدرات نیز وجود دارد. به همین خاطر این سالاد را می توان به عنوان وعده اصلی نیز میل کرد. در طرز تهیه سالاد سزار اصلی معمولا از نان چاباتا استفاده می نمایند. چاباتا یک نوع نان سفید ایتالیایی است که بافت نرم و خوشمزه ای دارد. این نان را حتما در انواع ساندویچ های کاپو کاله امتحان نموده اید. شما می توانید برای سالاد خود از انواع نان های دیگر نیز بهره ببرید اما چاباتا مزه اصیل تری به سالاد شما می دهد. برای طرز تهیه سالاد سزار خانگی حتما لازم نیست نان تازه باشد بلکه نان بیات طعم مواد را بیشتر به خود جذب می نماید و بافت مناسبی برای سالاد است.

نان را با استفاده از چاقو به تکه های کوچک مربعی ببرید. آن ها را در یک کاسه بریزید. میزانی روغن زیتون، پودر سیر، نمک و فلفل به آن اضافه کنید. اجازه دهید نان حدود 5 دقیقه استراحت کند تا طعم دار گردد. بعد از چند دقیقه، آن را در سینی فر بچینید. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. میزانی پنیر پارمزان روی تکه های نان بپاشید. سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که پنیر آب شد و نان خوب طلایی و برشته شد، سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید نان ها خوب سرد شوند.

3. پختن فیله سوخاری

حالا نوبت آماده کردن فیله ها است. ابتدا یک کاسه بردارید و مقاری نمک، فلفل و پودر سیر را در آن مخلوط کنید. فیله ها در آن بغلتانید تا مزه دار شوند. سه عدد بشقاب مختلف بردارید تا مواد سوخاری را در آن ها بریزید. بهتر است که بشقاب ها کمی گود و پهن باشند که فیله در آن ها جا بگیرد. در اولین بشقاب، میزانی آرد سفید بریزید. تخم مرغ ها را در بشقاب دوم بشکنید، با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. در بشقاب سوم نیز پودر سوخاری بریزید. فیله ها را به ترتیب ابتدا در آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتانید. تمام سطح فیله ها باید به مواد سوخاری آغشته شوند.

یک ماهیتابه گود بردارید و میزانی روغن سرخ کردنی در آن بریزید. حرارت گاز باید ملایم باشد تا روغن خوب داغ گردد. می توانید با استفاده از دماسنج حرارت روغن را میزان بگیرید. زمانی که روغن به دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت رسید، فیله ها را داخل ماهیتابه بیندازید تا سرخ شوند. زمانی که فیله خوب طلایی شد، آن را از روغن خارج کنید. در هنگام پخت، شعله گاز باید ملایم باشد تا مرغ ها مغز پخت شوند. بعد از این مرحله، اجازه دهید فیله ها تا زمان سرو کمی خنک شوند.

4. حاضر کردن سالاد

حالا نوبت آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد سزار خانگی رسیده است. یک کاسه بزرگ مخصوص سالاد بردارید. کاهو های شسته شده و تازه را با چاقو خرد کنید و در کاسه بریزید. حالا فیله ها را در یک بشقاب به صورت نواری برش بزنید. نان و بیکن و مرغ های تکه شده را به دقت روی کاهو بچینید. سس مخصوص سزار را در ظرفی جدا کنار سالاد سرو کنید.

ریختن سس روی کاهو، باعث می گردد سالاد مزه دار گردد اما ممکن است بسیاری از افراد برای سالاد خود از سس استفاده ننمایند. به همین خاطر بهتر است که سس را به صورت جدا سرو کنید.

سالاد سزار با مرغ گریل شده و سس رستورانی

سالاد سزار را می توان به روش های مختلفی درست کرد که بر اساس ذائقه و علاقه شما باشد. می توانید از انواع سس های مختلف بهره ببرید یا اینکه روش طبخ نوی برای فیله مرغ امتحان کنید. حتی اضافه کردن چند ماده اولیه نو مانند تخم مرغ آب پز، بیکن و گردو طعم نو و پروتئین بیشتری به وعده غذایی تان می دهد. در مطالب قبلی کتاب کاله می توانید طرز تهیه سالاد سزار با پارمای مرغ را بخوانید اما در این بخش به سراغ سالاد سزار با مرغ گریل شده و سس رستورانی می رویم.

مواد اولیه برای سالاد سزار با مرغ گریل

  • روغن زیتون 6 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • سیر 3 حبه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان چاباتا ریز خرد شده 4 پیمانه
  • آب لیموی تازه 3 قاشق غذاخوری
  • فیله یا سینه مرغ 700 گرم
  • سس مایونز 1/4 پیمانه
  • باتر میلک 1/4 پیمانه
  • پنیر پارمزان رنده شده (برای سس) 3 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 و 1/2 قاشق چایخوری
  • کاهو تازه به میزان لازم
  • پنیر پارمزان رنده شده (برای سالاد) 1/4 پیمانه

طرز تهیه سالاد سزار خانگی با مرغ گریل شده

1. گریل کردن نان

ابتدا فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا کمی گرم گردد. یک کاسه کوچک برداشته و نان های برش خورده را در آن بریزید. نمک، فلفل، میزانی روغن زیتون، جعفری و یک حبه سیر را اضافه کنید . هم بزنید تا نان مزه دار گردد. نان را داخل سینی فر بچینید. در صورت نیاز میزان بیشتری روغن زیتون به آن ها اضافه کنید. نان را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر بماند تا طلایی و برشته گردد. سپس اجازه دهید تا خوب خنک شوند.

2. پختن مرغ

در یک کاسه روغن زیتون، آب لیموترش، میزانی پوست لیمو، 1 حبه سیر له شده و میزانی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. مرغ ها را داخل مخلوط استراحت بدهید تا خوب مزه دار شوند. بهتر است که مرغ حداقل به مدت 2 ساعت در سس باقی بماند. برای گریل کردن مرغ، یک ماهیتابه چدن یا ظرف مخصوص گریل را روی درجه حرارت ملایم بگذارید. مرغ ها را با شعله میانه بپزید. برای اینکه مرغ خوب مغز پخت گردد، هر طرف را 5 دقیقه حرارت دهید. بعد از پختن، اجازه دهید مرغ کمی خنک گردد سپس با چاقو آن را خرد کنید.

3. آماده کردن سس

در این سس به باتر میلک نیاز داریم. باتر میلک در واقع یک نوع فرآورده لبنی است که میزان از شیر غلیظ تر است و به راحتی می توان در منزل درست کرد. می توانید طرز تهیه باتر میلک را در کتاب کاله بخوانید. حالا برای درست کردن سس یک کاسه بردارید. میزانی باتر میلک، سس مایونز، پنیر پارمسان، یک حبه سیر، آب لیمو ترش، سس خردل و میزانی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. اگر باتر میلک در دسترس ندارید می توانید از میزانی شیر نیز بهره ببرید.

4. سرو سالاد سزار

کاهو را خوب شسته و خرد کنید. یک کاسه بزرگ مخصوص سالاد انتخاب کنید و کاهو را در آن بریزید. مرغ و نان های گریل شده را با دقت روی سالاد بگذارید. در نهایت برای تزئین میزانی پنیر پارمسان روی سالاد بریزید. سس را در ظرفی جدا در کنار سالاد سرو کنید.

سوالات متداول در رابطه با طرز تهیه سالاد سزار خانگی

در این مطلب کتاب کاله طرز تهیه سالاد سزار خانگی را به دو روش مختلف به همراه دو سس متفاوت خواندیم که هر دو به سبک رستورانی و حرفه ای درست می شوند. درست کردن این سالاد ساده است اما طعم بی نظیر آن به سفره جلوه و طعم متفاوتی می بخشد. در ادامه چند سوال متداول را درباره درست کردن سالاد سزار می خوانیم.

تا چند روز می توانم سس مخصوص سزار را در یخچال نگهداری کنم؟

اگر میزان سسی که درست نموده اید زیاد است یا می خواهید سس را از روز قبل تهیه کنید، آن را در یخچال بگذارید. سس سزار معمولا تا 3 روز در ظرف دربسته قابل نگهداری است. اگر غلظت سس هنگام سرو زیاد شد، حدود یک تا دو قاشق غذاخوری به آن شیر اضافه کنید.

آیا می توانم از ماهی در سس سالاد استفاده نکنم؟

بله. استفاده از سس ورچستر و ماهی آنچوی دلبخواه است. این مواد اولیه طعم دریایی و متفاوتی به سس می دهند که ممکن است باب میل همه نباشد به همین علت می توان آن ها را از مواد اولیه حذف کرد.

سالاد سزار را می توان از روز قبل تهیه کرد؟

خیر. بهتر است که هرنوع سالاد را قبل از سرو درست کنید. کاهو و سبزیجات در هوای گرم، خواص و ویتامین های خود را از دست می دهند و پلاسیده می شوند. بهتر است که حداکثر نیم ساعت قبل از سرو، سالاد را درست کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به سبک رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد سزار خانگی خوشمزه به سبک رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید