طرز تهیه آش انار برای شب های سرد سال

به گزارش لحظه عکاسی، آش یکی از غذاهای بسیار سالم است که انواع آن در فرهنگ آشپزی ایرانی وجود دارد و یکی از یکی خوشمزه تر هستند. با ما همراه باشید تا طرز تهیه آش انار خوشمزه را آموزش دهیم که مخصوص شب های سرد و بلند سال است.

طرز تهیه آش انار برای شب های سرد سال

آش انار یکی از غذاهای بسیار قدیمی و محبوب در شب های پاییز و زمستان است. در این آش از رب انار، آب انار و دانه های قرمز و زیبای انار استفاده می شود و طعمی ملس و ترش دارد.

این آش یکی از پیش غذاهای گرم و محبوب شب یلدا است که با ظاهر زیبا و عطر دل انگیزی که دارد، میز شام این شب را کامل می کند. آش انار در بسیاری از شهرهای ایران تهیه می شود. آش انار شیرازی و آذری با گوشت تهیه می شوند و بسیار مجلسی هستند. آش انار گیلانی هم با رب انار درجه یک تهیه می شود و سبزی های معطر در آن می ریزند و مانند آش انار یزدی بدون گوشت است. شما هم می توانید با توجه به سلیقه خود، آش انار را بدون گوشت یا با گوشت تهیه کنید.

  • طرز تهیه آش دوغ محلی سرعین
  • طرز تهیه آش رشته

در فرهنگ ما غذاها و خوراکی های زیادی برای شب یلدا وجود دارد که شما می توانید طرز تهیه آن ها را در آرشیو آموزش آشپزی لحظه عکاسی مگ مشاهده کنید.

مواد لازم برای 10 کاسه

  • سبزی آش: 500 گرم
  • دانه انار: 1 عدد
  • برنج: 1 پیمانه
  • پیاز: 3 عدد
  • آب انار: 1 تا 2 پیمانه
  • لپه: 2 قاشق غذاخوری
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • چغندر قرمز: 3 عدد متوسط
  • نعنا خشک: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش انار

1.

لپه را در آب ریخته و اجازه دهید با درب بسته بپزد. لبوها را هم با کمی آب در یک قابله دیگر بپزید.

2.

دو عدد از پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا عسلی شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید. حالا برنج را به همراه سه لیتر آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید با درب بسته و حرات ملایم بپزد تا کاملا پخته و شکفته شود.

3.

بعد از اینکه برنج پخت، سبزی آش را اضافه کنید تا 30 دقیقه با درب بسته بپزد. در مرحله بعد، نوبت اضافه کردن لپه و لبوی پخته شده به همراه آب لبو است. لبوها را قبل از اضافه کردن، خرد کنید.

4.

بعد از این نوبت اضافه کردن آب انار، رب انار و به دلخواه دانه های انار وتنظیم نمک آش است. سپس اجازه دهید آش بجوشد.

5.

یکی از پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و پیاز داغ درست کنید. پس از سرخ شدن، پیاز را از روغن خارج کنید و نعنا خشک را در همان روغن داغ بریزید و حرارت را خاموش کنید.

6.

وقتی آش شما جا افتاد، نعنا داغ و پیاز داغ را به آن اضافه کنید.

7.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه آش انار برای شب های سرد سال" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش انار برای شب های سرد سال"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید