سس خردل یک سس لطیف و یکدست با مزه ای تند و تیز است. در طرز تهیه سس خردل ، ابتدا دانه های خردل را آسیاب کنید. سپس، آن ها را همراه با نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، زردچوبه و دارچین در قابلمه بریزید و 3 لیوان آب اضافه کنید. این مخلوط را 45 دقیقه روی حرارت...
گراتن سبزیجات ، یک غذای فرانسوی با مزه ای دلچسب و عطری بی نظیر است. برای طرز تهیه گراتن سبزیجات ، کدو و فلفل دلمه ای، گل کلم و قارچ را به صورت جداگانه بپزید. سپس مقداری سس بشامل درست کنید. کف ظرف نشکن مقداری کمی روغن بمالید و کدو، فلفل دلمه ای و گل کلم را...
بورانی کنگر مخصوص آن دسته از افرادی ست که عاشق چشیدن طعم های تازه هستند. کنگر و ماست با یکدیگر ترکیب هیجان انگیزی می سازند که فقط کافی ست یک بار آن را بچشید. بعد از آن به یکی از پیش غذاهای مورد علاقه تان تبدیل خواهد شد. بورانی کنگر که به آن کنگر ماست هم می...
سالاد فصل یکی از سالاد های ایرانیِ خوش آب و رنگ و خوشمزه است که تنوع زیادی در مواد غذایی مختلف دارد. در این سالاد همانطور که از نامش پیداست از سبزیجات فصلی متنوعی استفاده می گردد. سالاد فصل بهار و تابستان از خوراکی های با طبع سرد و سالاد فصل پاییز و زمستان...
آمریکایی ها شیرینی ها و تنقلات مجذوب کننده و متنوعی دارند، یکی از این تنقلات محبوب آمریکایی، ووپی پای است. ووپی پای شامل دو بیسکویت نرم دایره ای شکل بوده که می توان بین آن از انواع خامه ها و کرم ها استفاده کرد.
بدون شک هنگام سفر به شهرهای شمالی ماهی کباب و میرزاقاسمی یا باقلاقاتوق را امتحان نموده اید، ولی غذاهای محلی گرگان چیزی فراتر از غذاهای نام برده شده است. به عبارت دیگر، شهر گرگان انواع غذاهای محلی لذیذی دارد که شاید بسیاری از شماها هنوز آن ها را امتحان...
پلاژ به قسمتی محصور شده در ساحل می گویند که از امکانات رفاهی و تفریحی و مکان های اقامتی برخوردار است.
برخلاف طرز تهیه پاسترامی که یک صبحانه ترکیه ای مفصل و گوشتی است، اکمک؛ نان ساده و حجیمی است که با عسل، کره، پنیر و سایر اقلام صبحانه سرو می شود. این نان، طرز تهیه مشخصی دارد و برای اینکه در طبخ آن نتیجه بهتری بگیرید باید خمیر ان را خوب ورز دهید و اجازه دهید...
قیمه بوشهری؛ یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر بوشهر است. این قیمه یکی از خوشمزه ترین انواع خورشت قیمه است که می توان گفت رقیب سرسخت قیمه با سیب زمینی معروف و پرطرفدار می باشد. این قیمه بعد از پخت کمی کوبیده می گردد و طعم...
کوفته یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست و انواع کوفته با دستورهای پخت متفاوت تهیه می شوند. هر چند بسیاری مواقع، کوفته در قابلمه یا تابه پخته می گردد، اما تهیه کوفته در فر هم خیلی آسان است. برای این کار، کافی است مایه کوفته را با گوشت چرخ نموده، پیاز رنده...
کینوا، دانه ای مغذی و سرشار از پروتئین، فیبر، انواع ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند جایگزینی عالی برای برنج در وعده های غذایی باشد. این دانه بدون گلوتن، هضم آسانی دارد و به علت شاخص گلیسمی پایین، گزینه ای مناسب برای کنترل قند خون است. کینوا با...
مقاصد سفر بر اساس ماه تولدبرگزیدن مقصد سفر مانند پرتاب دارت در نقشه جهان و یا پریدن از یک مقصد طولانی به کمک خطوط هوایی می باشد. اما اگر شما در پی یک مقصد خاص و به طور معمول غیر متعارف می گشت، به علائم برج فلکی و عنصر آفرینش خود مراجعه کنید و مقصد مناسبتان...
قهوه ترک یک نوشیدنی خوش طعم، غلیظ و لذت بخش است که از پودر قهوه آسیاب شده، با استفاده از قهوه جوش مسی تهیه می شود و طبق ذائقه شما شیرین می شود.
این دسر ساده و آسان متعلق به کشورهای عربی، شبیه فرنی است که با یک لایه نان تست شیرین همراه می گردد .
سالاد زیباترین و رنگی ترین بخش میز غذا است که علاوه بر جلوه ای که دارد و سفره را تکمیل می نماید، اندازه زیادی سبزیجات مورد نیازی که در هر وعده باید مصرف کنیم را تامین می نماید. در تمام جهان بی نهایت سالاد مختلف وجود دارد و برای نمونه، قبلا رازهای سالاد...
کوکو اسفناج یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است که در زمان کوتاهی آماده می گردد.
خورشت های ایرانی بسیار پر طرفدار هستند و در این میان غذاهایی که با بادمجان تهیه می شوند طرفداران بیشتری دارند.
همواره که قرار نیست خانم خانه روزی چند ساعت از عمر خودش را صرف آشپزی کردن در آشپزخانه کند و سهم دیگران تنها یک تشکر یا حداکثر یاری در جمع کردن میز یا سفره و در شرایط خیلی عالی شستن ظروف باشد.
پائولا در یک خانواده معمولی در شهر آلبانی واقع در استان جورجیا به دنیا آمد و دوران مدرسه را با نمره های درخشان به خاتمه رساند اما مانند خیلی از همسن و سالانش از آشپزی فراری نبود و ساعت های زیادی همراه با مادربزرگش آشپزی می کرد. او دستورهای آشپزی مادربزرگ...
این روزها غذای چینی هواداران زیادی بین ایرانی ها پیدا نموده، گویا ذائقه ایرانی دست دوستی به ذائقه چینی داده است. همین ذائقه کافی بود تا سری به سفره های چینی بزنیم و ادویه ها و طرز پختشان را مرور کنیم.