طرز تهیه حلوای قالبی؛ شیک و مجلسی
به گزارش لحظه عکاسی، حلوا ها انواع و اقسام مختلفی دارند و شما می توانید این حلوا ها را در طعم و مزه های مختلفی تهیه کنید. اما حلوا های قالبی که امروزه بسیار ترند است و برای مهمانی و مناسبت های مذهبی یکی از برترین گزینه ها هستند که می توانید این حلوا ها را به راحتی در خانه تهیه کنید.

شما می توانید از قالب های سیلیکونی بهره ببرید و حلوا را بعد از قالب زدن روی نان بستنی قرار دهید و یا می توانید داخل کپسول یا سینی نیز قرار دهید و روی آن کمی پودر پسته یا گل محمدی بریزید. امروز در پارسی دی طرز تهیه حلوا مجلسی قالبی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد گندم یا سنگک 2.5 پیمانه
روغن (مخلوط روغن مایع و کره و روغن جامد) 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
هل به اندازه دلخواه
زعفران دم نموده غلیظ به اندازه دلخواه
طرز تهیه حلوا مجلسی قالبی
مرحله اول: تهیه شربت
ابتدا باید شربت را تهیه کنید برای این کار آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید و زمانی که ریز جوش زد و شکر حل شد باید گلاب و زعفران را اضافه کنید و بعد از چند جوش از روی حرارت بردارید، نیازی نیست شربت غلیظ گردد وگرنه حلوا شما خشک می گردد در حدی که شکر حل گردد کافی است.
مرحله دوم: تفت دادن آرد
در ادامه آرد را الک کنید و داخل تابه بریزید و به مدت 45 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته گردد و کمی آرد تغییر رنگ دهد و بوی خوش آرد بلند گردد، هر چقدر آرد بیشتر تفت بخورد رنگ حلوای شما تیره تر می گردد و هر چقدر کمتر تفت بخورد رنگ حلوا روشن تر می گردد.
مرحله سوم: افزودن روغن
در ادامه باید روغن را اضافه کنید، روغن را باید کم کم به مواد اضافه کنید، زیرا روغن خور آرد ها باهم فرق دارد و ممکن است کمتر روغن بخواهد پس روغن را اضافه کنید کنید و با هر بار افزودن خوب هم بزنید تا به خورد آرد برود، وقتی روغن را اضافه می کنید ممکن است حلوا شل گردد، ولی با هم زدن کم کم حلوا سفت می گردد.
مرحله چهارم: تهیه حلوا مجلسی قالبی
در ادامه باید شربت تهیه شده را کم کم به مواد اضافه کنید و با هر بار افزودن خوب هم بزنید تا به خورد حلوا برود و حلوا کاملا جمع گردد و به اصطلاح گهواره گردد، حالا قالب های مورد نظر را آماده کنید و از مواد حلوا داخل آن بریزید و برای 5 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد از قالب خارج کنید و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت حلوا مجلسی قالبی
شربت را داغ به آرد و روغن اضافه کنید.
کره طعم حلوا را بسیار بی نظیر می نماید و باعث نرم شدن بافت حلوا می گردد.
بهتر است روغن ها را به تناوب داخل یک پیمانه یا لیوان ریخته و به حلوا اضافه کنید.
این حلوا بیشتر مناسب قالب زدن می باشد و برای ماسوره زده کمی سفت است.
منبع: بهترین ها
منبع: فرارو