طعم لذیذ قیمه بوشهری را از یاد نخواهید برد

به گزارش لحظه عکاسی، قیمه بوشهری؛ یکی از انواع خورشت های خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر بوشهر است. این قیمه یکی از خوشمزه ترین انواع خورشت قیمه است که می توان گفت رقیب سرسخت قیمه با سیب زمینی معروف و پرطرفدار می باشد. این قیمه بعد از پخت کمی کوبیده می گردد و طعم و مزه آن بی نظیر است. جالب است بدانید در هر استان پخت قیمه با تغییراتی تهیه می گردد ولی در بوشهر بیشتر این قیمه با شکر پلو تهیه می گردد؛ ولی می توانید آن را با پلو ساده یا زعفرانی نیز میل کنید. در ادامه همراه ما باشید تا طرز تهیه قیمه بوشهری را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم. البته پخت این غذا با طرز تهیه خورشت قیمه فرق دارد.

طعم لذیذ قیمه بوشهری را از یاد نخواهید برد

مواد لازم قیمه بوشهری با گوشت

برای درست کردن این قیمه خوشمزه به مواد زیر احتیاج دارید:

مواد لازماندازه مورد احتیاج
نخود200 گرم
گوشت450 گرم
پیاز میانه2 عدد
پیاز داغ2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی1 عدد
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری
هل1 قاشق غذاخوری
زیره1 قاشق غذاخوری
دارچین1 قاشق چای خوری
گلاب1.3 پیمانه
زعفران دم نمودهبه مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانیبه مقدار لازم

طرز تهیه قیمه بوشهری اصیل

برای تهیه این قیمه خوشمزه، مراحل زیر را گام به گام انجام دهید.

  • مرحله اول: ابتدا نخود را از شب قبل با اندازهی آب خیس کنید و چند بار آبش را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته گردد و هم راحت تر پخته گردد. سیب زمینی را نیز با اندازهی آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا آبپز گردد. وقتی سیب زمینی کاملا پخته شد، پوست آن را بگیرید و رنده کنید.
  • مرحله دوم: پیاز ها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل قابلمه ای با کمی زردچوبه و روغن مایع تفت دهید. وقتی پیاز کمی سبک شد، گوشت را به آن اضافه کنید. کمی که گوشت سرخ شد، دو لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند. سپس درب قابلمه را ببندید تا خورشت به جوش بیاید.

مطلب مرتبط: پیشنهاد می کنیم خواندن مقاله قیمه شله مشهدی را از دست ندهید.

  • مرحله سوم: پس از این که خورشت شما به جوش افتاد، حرارت را کم کنید تا گوشت پخته و نرم گردد. اگر برای پخت خورشت قیمه بوشهری عجله دارید، پیشنهاد می کنیم از زودپز بهره ببرید. بعد از این که گوشت کاملا پخته شد، آن را از قابلمه خارج نموده و ریش ریش کنید.
  • مرحله چهارم: نخود را به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و یک پیاز رنده شده به همراه زردچوبه به آن اضافه کنید. این ترکیب را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. وقتی نخود ها نرم و پخته شد، به یاری یک گوشت کوب آن را خوب بکوبید تا کاملا له گردد. در این مرحله می توانید برای سهولت کار از گوشت کوب برقی نیز بهره ببرید.
  • مرحله پنجم: نخود پخته شده را داخل قابلمه بریزید و گوشت ریش ریش شده را به همراه ادویه ها، گلاب و زعفران و سیب زمینی رنده شده و پیاز داغ روی حرارت بگذارید. در تابه دیگر رب را با کمی روغن تفت دهید تا خوش رنگ گردد آن را به مواد قیمه اضافه کنید و هم بزنید تا قیمه کشدار گردد.

مطلب مرتبط: اگر در پی یاد گرفتن انواع دیگر قیمه هستید، طرز تهیه قیمه نثار و طرز تهیه قیمه بادمجان را از دست ندهید.

  • مرحله ششم: زمانی که آب قیمه شما کشید شد و خورشت به غلظت مدنظر شما رسید، آن را از روی حرارت بردارید. برای تهیه شکر پلو، برنج را به جوش بیاورید و کمی زنده تر از همواره بردارید و لابه لا شکر و زعفران بریزید و بگذارید تا دم بکشد. سپس قیمه بوشهری خود را با این پلوی خوشمزه نوش جان کنید.

نکات مربوط به پخت قیمه بوشهری

برای این که خورشت خوشمزه تری داشته باشید، پیشنهاد می کنیم حتما نکات زیر را در هنگام پخت مدنظر داشته باشید:

  • چون نخود ممکن است آب را به خودش جذب کند، برای پخت نهایی کمی از آب گوشت صاف شده بهره ببرید.
  • برای این که قیمه بوشهری شما کشدار گردد، ضروری است حداقل 40 الی 50 دقیقه روی حرارت بماند که کاملا آب اضافه آن تبخیر گردد.
  • می توانید در انتهای کار به جای پودر لیموعمانی از آبلیمو ترش بهره ببرید.
  • افزودن سیب زمینی به قیمه بوشهری اختیاری است و می توانید آن را در صورت تمایل حذف کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای نخود، از لپه نیز بهره ببرید.
  • یکی از مهم ترین اصول تهیه خورش قیمه بوشهری این است که در انتها پخت کشدار گردد. برای این منظور بهتر است از گوشت و لپه را از طریق گوشتکوب برقی یا میکسر کاملا پوره کنید.
  • وقتی خورشت قیمه کاملا جا افتاد در اواخر پخت مثلا 10 الی 15 دقیقه قبل از خاموش کردن حرارت، گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خورشت شما تلخ نگردد.

مطلب مرتبط: اگر در پی تهیه قیمه برای نذری هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله طرز تهیه قیمه نذری برای 100 نفر را بخوانید.

برای سفارش قیمه بوشهری به لحظه عکاسی سر بزنید

قیمه بوشهری؛ از هر لحاظ که بخواهید تصور کنید، چه مزه و چه ظاهر با مابقی قیمه ها فرق دارد. در این مطلب کوشش کردیم تا طرز تهیه این خورشت خوشمزه جنوبی را به طور کامل به شما آموزش دهیم. اگرچه درست کردن این خورشت کمی زمان بر است؛ ولی طعم فوق العاده این غذا ارزش زمانی که می گذارید را دارد. اگر شما هم در پی رستورانی هستید که قیمه بوشهری را به مشتریانش عرضه کند، پیشنهاد می کنیم به سایت یا اپلیکیشن لحظه عکاسی مراجعه کنید. لحظه عکاسی پلتفرم سفارش انلاین غذا است که کوشش می نماید غذای مدنظر شما را در کمترین زمان ممکن درب منزل به شما تحویل دهد. بعلاوه به شما پیشنهاد می کنیم اگر این مقاله برای شما مفید بود مقاله طرز تهیه انواع خورشت قیمه (قیمه بادمجان، قیمه سیب زمینی و …) را نیز مطالعه کنید.

منبع: اسنپ فود

به "طعم لذیذ قیمه بوشهری را از یاد نخواهید برد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طعم لذیذ قیمه بوشهری را از یاد نخواهید برد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید