ته انداز مرغ با شوید، لذیذ و خوش طعم

به گزارش لحظه عکاسی، برای پخت ته انداز مرغ با شوید حتما باید از شعله پخش کن بهره ببرید زیرا باید مرغ با حرارت کم پخته و برشته گردد.

ته انداز مرغ با شوید، لذیذ و خوش طعم

ته انداز مرغ با شوید یکی از پلو های مجلسی و خوشمزه است که می توانید آن را به همراه شوید و سیب زمینی نگینی شده داخل قابلمه بپزید. شما می توانید نیمی از برنج را زعفرانی کنید و نیمی را ساده روی مرغ ریخته و بگذارید تا بپزد. می توانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ته انداز مرغ با شوید

  • شوید تازه 1 دسته
  • برنج 2 پیمانه
  • ران مرغ 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • زعفران و روغن و کره به اندازه لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه ته انداز مرغ با شوید

مرحله اول

ابتدا باید مرغ را مزه دار کنید. برای این کار ران یا سینه مرغ را باید با کمی زعفران و ادویه ها و یک پیاز خلالی شده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار گردد، می توانید از کمی سیر نیز بهره ببرید.

مرحله دوم

در ادامه باید داخل قابلمه مورد نظر کمی روغن و کره و زعفران بریزید و هر دو طرف مرغ را خوب سرخ طلایی کنید. سپس سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به همراه مرغ تفت دهید تا کمی سرخ و نرم گردد.

مرحله سوم

برنج را که از چند ساعت قبل خیس کردید روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و نرم گردد. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن، باید شوید ساطوری شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا سبزی بپزد و سپس آبکش کنید.

مرحله چهارم

در ادامه باید نیمی از شوید پلو را با زعفران مخلوط کنید و روی مرغ و سیب زمینی بریزید و بعد مابقی برنج را اضافه کنید و قابلمه را روی یک شعله پخش کن قرار دهید و 1 الی 2 ساعت بگذارید تا پلو و مرغ بپزد. در سرانجام روی مواد کمی کره بریزید. برای تماشا دستورهای بیشتر از پلوهای مخلوط ته چین گردو خوشمزه بدون مرغ را بخوانید.

فوت و فن های دستور پخت ته انداز مرغ با شوید و سیب زمینی

  • می توانید به دلخواه از هر قسمت مرغ که دوست دارید بهره ببرید ولی ترکیب ران و سینه مجلسی تر است.
  • حرارت نباید زیاد باشد تا مرغ نسوزد و با دمای برنج پخته و نرم گردد.
  • می توانید به دلخواه از شوید خشک بهره ببرید و یا از ترکیب شوید خشک و تازه بهره ببرید تا عطر بیشتری داشته باشد.

پیشنهاد مطالعه: اگر دوست ندارید غذای شما شور گردد، برطرف شوری غذا با راهکارهای ساده را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "ته انداز مرغ با شوید، لذیذ و خوش طعم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ته انداز مرغ با شوید، لذیذ و خوش طعم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید