5 ته دیگ دلچسب که حتما باید امتحان کنید
به گزارش لحظه عکاسی، ته دیگ بخش هیجان انگیز آشپزی ایران است و در بسیاری از مهمانی ها به همراه غذا یا پیش غذا سرو می گردد و هواداران بسیاری دارد.

برای تهیه انواع ته دیگ می توانید از نان ها و سبزی های متنوع بهره ببرید. اگر می خواهید ته دیگ به صورت قالبی و راحت جدا گردد، باید از قابلمه های نچسب بهره ببرید و از طرف دیگر باید اجازه دهید روغنی که ته قابلمه می ریزید کاملا داغ گردد. در این مطلب از لحظه عکاسی به آموزش انواع ته دیگ پرداخته شده است.
ته دیگ با طعم زعفران
یکی از انواع ته دیگ، ته دیگ برنج است. برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب نموده پر رنگ بریزید، سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید، دم کنی گذاشته و شعله را میانه بگذارید تا برنج دم بکشد و ته دیگ جا بیفتد.
ته دیگ کدو حلوایی خوشمزه
کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همواره برنج روی آن بریزید و بگذارید دم بکشد.
ته دیگ سیب زمینی
کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید، سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ نباید سیب زمینی ها بیش از حد نازک باشند.
ته دیگ اسفناج
برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید. یا اینکه اسفناجی را که برای بورانی درست نموده اید، فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید. برای یک ته دیگ خوب یک برنج خوب هم باید داشته باشید، 8 ترفند برای جلوگیری از شفته شدن برنج را بخوانید.
ته دیگ کاهو
کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. بدون شک انواع ته دیگ یکی از مجذوب کننده ترین و هیجان انگیزترین بخش های آشپزی ایرانی است.
پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای لذیذ، مطلب چلو گوشت با ماهیچه گوسفندیرا مطالعه کنید.
منبع: پیام دلتا